Matematik

Opg. 552

06. september 2010 af FranzJM (Slettet) - Niveau: A-niveau

Bestem a og b, så f(x) = -x^3+ax^2 +bx har lokalt minimum for x=-3 og lokalt maksimum  for x=1???

Håber i kan hjælpe mvh. Franz


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2010 af kieslich (Slettet)

I ekstrema er f '(x) = 0. Løsningerne til denne andengradsligning skal være lig med -3 og 1.


Skriv et svar til: Opg. 552

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.