Matematik

f(x)=0

06. september 2010 af mark1015 (Slettet)

 Hvordan beviser jeg at 3x^2-6^2+9=0


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. september 2010 af MathTeacher (Slettet)

Det er jo ikke et bevis, men et regnestykke...

Hvis du har skrevet det rigtigt op, kan det regnes:

3x²-6²+9=0 => 3x²-36+9=0 => 3x²-27=0 => x²-9=0 => x²=9 => x=±3


Svar #2
06. september 2010 af mark1015 (Slettet)

 tak


Skriv et svar til: f(x)=0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.