Matematik

kvadratsætning

08. september 2010 af louisetb (Slettet)

Benyt kvadratsætningerne til at gange følgende parenteser ud.

a) (2a+3)^2

b) (3a + x)(3a – x)

c) (3a + 2b)^2
 

Benyt kvadratsætningerne til at omskrive nedenstående udtryk.

a) 9x2 + 1 + 6x = (3x + 1)2

b) a2 – 8a + 16 = (a – 4)2

c) 9x2 + 4y2 + 12xy = (3x + 2y)2
 

Hjælp ):


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2010 af mette48 (Slettet)

Find kvadratsætningerne i din bog og prøv at bruge dem. Har du derefter spørgsmål kan du stille dem her.


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. september 2010 af hvadmeddet (Slettet)

De sidste tre udtryk du har regnet ud er rigtige.


Skriv et svar til: kvadratsætning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.