Matematik
Logaritmer
30. marts 2005 af
Hilano (Slettet)
Hej alle
Har løst denne her opgave, og er ret sikker på resultatet. Men snakkede lige med en ven, der siger den er forkert?!
log(2) + log(x) = 1
10^log(2) * 10^log(x) = 1
2x = 1
x = 0,5
ikk?
Har løst denne her opgave, og er ret sikker på resultatet. Men snakkede lige med en ven, der siger den er forkert?!
log(2) + log(x) = 1
10^log(2) * 10^log(x) = 1
2x = 1
x = 0,5
ikk?
Svar #1
30. marts 2005 af Waterhouse (Slettet)
log(2) + log(x) = 1
log(2x) = 1
10^log(2x) = 10^1
2x = 10
x = 5
log(2x) = 1
10^log(2x) = 10^1
2x = 10
x = 5
Svar #2
30. marts 2005 af Hilano (Slettet)
Ja.. hehe
Opdagede den godt lige selv, da jeg lavede en anden opgave!
.... ups
Opdagede den godt lige selv, da jeg lavede en anden opgave!
.... ups
Skriv et svar til: Logaritmer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
