Matematik

det haster ;) isolere en variabel

13. september 2010 af Annemarie20 (Slettet)

isoler c ligningen R=a*b*c / 4*T

isolere RY af ligningen

E=1*(Ri+Ry)


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2010 af mette48 (Slettet)

1)          gang med 4T og divider med ab    på begge sider af =

2)          træk Ri fra på begge sider af =


Skriv et svar til: det haster ;) isolere en variabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.