Matematik

Isolering

15. september 2010 af mortenbuch (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej Alle :)

sidder med en matematik aflevering, som desværre driller utroligt meget.

Jeg har to følgende spørgsmål

Isoler c..    R=a*b*c/4*t

Isoler a..       s= v0*1+½*a*r2

Håber virkelig, at der er nogen, som kan hjælpe. tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

c) Hvis du mener R = abc/(4t) , fås c = 4Rt/(ab). Der ganges med 4t/(ab) på hver side.

a) Træk først  v0 fra på hver side, og gang så med 2/(r2) på hver side.


Svar #2
15. september 2010 af mortenbuch (Slettet)

 Hej Andersen.

Du kunne ikke være mere detaljerende i dine forklaringer.

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2 -- Hvor detaljeret kan man være? Jeg har forklaret i detaljer, hvad du skal gøre og løst den første for dig.

I den anden fås

s-v0 = ar2/2 og dernæst

a = 2(s-v0)/r2


Svar #4
15. september 2010 af mortenbuch (Slettet)

Mange tak skal du have.


Skriv et svar til: Isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.