Matematik

Vektorregning

18. september 2010 af miss-derry (Slettet) - Niveau: A-niveau

I et koordinatsystem er der givet punkterne A(-7,2), B(4,10), C(0,-6) og D(-3,-4).

Bestem koordinaterne til samtlige vektorer imellem de fire punkter.


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2010 af Economist (Slettet)

En vektor ab=(x1,x2) er givet ud fra B-A, så du har altså, at ab=(4,10)-(-7,2)=(11,8).

Sådan skal du bare gøre alle punkter imellem.


Skriv et svar til: Vektorregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.