Matematik

valuta/kurs

21. september 2010 af Brooklynn (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej med jer

Jeg har en opgave, som lyder:

I en dansk bank kunne man en dag købe 450euro til 3373,25 DKK. Beregn kursen for euro. Derudover har vi en vekselgebyr, som er et fast beløb uafhængigt af x og derfor er der en liniær sammenhæng mellem x og y. Bestem vha, den liniære sammenhæng en bedre værdi for kursen for euro. 

En graf er vedlagt.


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2010 af Anxyous (Slettet)

 DKK/EU * 100.


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. september 2010 af mette48 (Slettet)

fremmet mønt * kurs / 100 = danske kr

450*kurs/100=3373,25

kurs=3373,25*100/450


Svar #3
21. september 2010 af Brooklynn (Slettet)

 #2 er det svar til nummer 2?


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. september 2010 af Anxyous (Slettet)

 Det er det samme, mit er blot i forkortet udgave.


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. september 2010 af mette48 (Slettet)

Hov den graf kan jeg da ikke se nogle steder og der er ingen oplysninger om vekslegebyret.

Lad os få hele opgaven, hvis du vil have hjælp.

Med bilag


Skriv et svar til: valuta/kurs

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.