Matematik

nulregl

21. september 2010 af Annemarie20 (Slettet)

nulreglen :

8x^2 +4x=13x^2

hvad skal man gøre?? hjælp :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2010 af mathon

     5x2 - 4x = 0

    5x·(x - (4/5)) = 0


Svar #2
21. september 2010 af Annemarie20 (Slettet)

er svaret x=0 v x=4


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. september 2010 af mathon

nej

    x = 0  v  x = (4/5)


Skriv et svar til: nulregl

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.