Matematik

stokastisk

27. september 2010 af waltemar (Slettet)

en stokastisk variabel X kan antage værdierne 0,1,2 og 3. det oplyses, at P(X=1) = P(X=2) = 1/4.

det oplyses desuden at P(X ≤ 1) = 7/12.

bestem P(X=0) og P(X=3)


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2010 af peter lind

P{X ≤ 1} = P{X=0} +P{X=1} : Brug dette sammen med den første oplysning til at finde P{X=0}

Den sidste finder du af at summen af sandsynlighederne er 1.


Svar #2
27. september 2010 af waltemar (Slettet)

jeg forstår det ikke kan du ikke skrive det ??


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. september 2010 af peter lind

Du har at P{X ≤ 1} = P{X=0} +P{X=1} = 7/12 og at P{X=1} = 1/4


Svar #4
27. september 2010 af waltemar (Slettet)

jeg forstår det altså bare ikke kan du ikke skrive resultatet op og hvordan du regner det


Svar #5
27. september 2010 af waltemar (Slettet)

er der ikke nogle der kan hjælpe


Skriv et svar til: stokastisk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.