Tysk
Oversættelse - "Aprilsvejr"
05. april 2005 af
Rose* (Slettet)
Go' eftermiddag!
Jeg er i gang med den her tysk oversættelse, men kan ikke rigtigt finde ud af om det, jeg har lavet indtil videre, er rigtigt. Såå, hvis der er nogen der er så søde at kigge det igennem og rette lidt, ville jeg være meget taknemlig! Lidt tidsfordriv her i regnen ;)
Aprilsvejr
I går var det næsten sommer. Solen skinnede klart og varmt. Himlen var blå. Man så slet ingen skyer. Alle, der havde tid, gik ud i den fri natur for at glæde sig over det smukke vejr.
Aprilswetter
Gestern war es fast Sommer. Die Sonne scheint klar und warm. Der Himmel war blau. Man sieht gar nie Wolken. Alle, die Zeit hatten, ging(?) in die freie Natur, um das schöne Wetter zu (sich?) freuen.
Jeg er i gang med den her tysk oversættelse, men kan ikke rigtigt finde ud af om det, jeg har lavet indtil videre, er rigtigt. Såå, hvis der er nogen der er så søde at kigge det igennem og rette lidt, ville jeg være meget taknemlig! Lidt tidsfordriv her i regnen ;)
Aprilsvejr
I går var det næsten sommer. Solen skinnede klart og varmt. Himlen var blå. Man så slet ingen skyer. Alle, der havde tid, gik ud i den fri natur for at glæde sig over det smukke vejr.
Aprilswetter
Gestern war es fast Sommer. Die Sonne scheint klar und warm. Der Himmel war blau. Man sieht gar nie Wolken. Alle, die Zeit hatten, ging(?) in die freie Natur, um das schöne Wetter zu (sich?) freuen.
Svar #1
05. april 2005 af Mester_Bean (Slettet)
Gestern war es fast Sommer. Die Sonne schien klar und heiß. Der Himmel war Blau. Man sah gar keine Wolken. Alle, die Zeit hatten, gingen in die freie Natur, um sich das schöne Wetter zu frieden.
Er kun folkeskoleelev, men mener det skulle være rigtigt ^ :)
Er kun folkeskoleelev, men mener det skulle være rigtigt ^ :)
Svar #2
05. april 2005 af Fingersen (Slettet)
Ja, næsten :)
Gestern war es fast Sommer. Die Sonne schien klar und heiß. Der Himmel war /B/(b)lau. Man sah gar keine Wolken. Alle, die Zeit hatten, gingen in die freie Natur, um sich (über) das schöne Wetter zu /frieden/(freuen).
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
P.S: kan også sige: Gar keine Wolken waren zu sehen.
Gestern war es fast Sommer. Die Sonne schien klar und heiß. Der Himmel war /B/(b)lau. Man sah gar keine Wolken. Alle, die Zeit hatten, gingen in die freie Natur, um sich (über) das schöne Wetter zu /frieden/(freuen).
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
P.S: kan også sige: Gar keine Wolken waren zu sehen.
Svar #4
05. april 2005 af Rose* (Slettet)
Forresten, hvad med overskriften, kan man godt sige Aprilswetter?
Skriv et svar til: Oversættelse - "Aprilsvejr"
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
