Matematik

4a * 4a =?

28. september 2010 af AmandaGQ (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej :-)

Jeg kan ikke finde ud af hvad 4a *4a er...

Er det 4a^2, 16a, 16^2 eller noget helt fjerde?

Jeg ville blive rigtig glad, hvis der var en, der vidste det...

Mvh. Mig :D


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. september 2010 af dnadan (Slettet)

4a*4a = (4a)^2 = 4^2*a^2=16a^2


Svar #2
28. september 2010 af AmandaGQ (Slettet)

Mange tak for svaret, det var pænt af dig :-)


Skriv et svar til: 4a * 4a =?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.