Matematik

puls

28. september 2010 af follow (Slettet)

P(t)=93.8+15.8*sin((t-122)/166*2π) , 69≤ t ≤236 .

hvor t er tiden angivet i døgn efter den 1. januar og P er pulsen angivet i antal hjerteslag pr minut.

bestem det tidsrum hvor pulsen ifølge modellen er 90 slag pr. minut og 100 slag pr. minut

jeg forstår ikke lige hvordan man løser P(t)=90 og P(t) =100


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2010 af peter lind

Flyt de 93,8 over på højre side. Del med 15,8 og slå invers sinus op på din lommeregner.


Svar #2
28. september 2010 af follow (Slettet)

kan du ikke vise det


Svar #3
28. september 2010 af follow (Slettet)

er der ikke noegn som kan hjælpe er virkelig lost


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. september 2010 af peter lind

P(t)=93.8+15.8*sin((t-122)/166*2π) = 90 <=> 15.8*sin((t-122)/166*2π) = 90 -93.8 <=> sin((t-122)/166*2π) = (90 -93.8)/15,8


Svar #5
29. september 2010 af follow (Slettet)

-0.24 det bliver negativt og skal man så tage sin^-1???

hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #6
29. september 2010 af peter lind

ja. Det er lige netop det du skal.


Skriv et svar til: puls

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.