Matematik

isolere

29. september 2010 af isabella12 (Slettet)

Hej

Hvordan isolerer man n i formlen:

F = -n/f


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. september 2010 af Anxyous (Slettet)

 Gang først igennem med f, og derefter med -1.


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

n = -Ff


Brugbart svar (1)

Svar #3
29. september 2010 af ramme2 (Slettet)

er  F og f det samme??   Hvis det er så    F=f

f = -n/f

f*f = -n

f2 = -n

-f2 = n

men det gælder kun hvis F og f er det samme. Ofte forveksles store og små bogstaver selv om de har forskellig betydning.


Brugbart svar (1)

Svar #4
29. september 2010 af Anxyous (Slettet)

 #3, du kommer til at dividere i stedet for at gange med f.


Brugbart svar (1)

Svar #5
29. september 2010 af ramme2 (Slettet)

4# er rettet


Svar #6
29. september 2010 af isabella12 (Slettet)

F og f er ikke det sanne

#2 Andersen 11

Det er resultatet

Men hvad gør du? kan du vise det i trin?


Svar #7
29. september 2010 af isabella12 (Slettet)

eller nej...resultatet giver:

n = -f * F


Brugbart svar (1)

Svar #8
29. september 2010 af Anxyous (Slettet)

F = -n/f

Du ganger igennem med f, så du får:

F*f = -n

Derefter ganger du igennem med -1, så:

-1*F*f = -1 * -n

-F*f = n


Skriv et svar til: isolere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.