Matematik

HJÆLP

30. september 2010 af laura1234567 (Slettet)

 jeg er mega  dårlig til matematik og har glemt hvordan  man divider kan i give mig en nem måde at divider på :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2010 af mette48 (Slettet)

32408 : 8                             start med 32000 : 8 det giver                     4000         4000*8=3200

32000                                                                                                                       der trækkes fra

   408                                      400:8=                                                        50        50*8=400

   400                                                                                                                       trækkes fra

      8                                          8:8=                                                           1        8*1=8

      8                                       

     0                                        ialt                                                          4051


Svar #2
30. september 2010 af laura1234567 (Slettet)

 hmmm har du ikke en anden måde ? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. september 2010 af mette48 (Slettet)

Jo jo, der findes mange forskellige opstillinger, men prinsippet er det samme for dem alle

Hvor plejer du at skrive resultatet og skriver du udregningerne når du trækker fra?


Svar #4
08. oktober 2010 af laura1234567 (Slettet)

jeg plejer ikke at skrive udregningen og  jeg plejer bare at gøre sådan her  fx: 3200:8 = 400  jeg plejer ikke at have hele den der lange udregning det bliver for forvirede syntes jeg 


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. oktober 2010 af mette48 (Slettet)

Så længe du kun skal dividere med et-cifrede tal, er det nemt at overskue uden at skrive mellemregningerne, men når man skal dividere med flercifrede tal, er det svært at undgå dem.

Måske er det fordi du ikke tog udregningerne med, du er itvivl om hvordan du skal gøre det. Det blev åbenbart også for forvirrende uden udregninger.


Skriv et svar til: HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.