Matematik

HJÆLP!!!!!!

03. oktober 2010 af Gliop (Slettet)

I et koordinatsystem i planen er to vektorer givet ved

a=(3,t-2) og b = (2,7-t)  ,  t∈R.

Bestem for t=-2 gradtallet for vinklen mellem a og a+b.

Bestem for t=-2 længden af projektionen af a og b.

For t ≠ 5 udspænder vektorerne a og b et parallelogram.

Bestem de værdier af t, for hvilke arealet af det udspændte parallelogram er 10.


Svar #1
03. oktober 2010 af Gliop (Slettet)

Jeg vil gerne have hjælp til den sidste opgave..!!


Skriv et svar til: HJÆLP!!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.