Matematik

Matricer

04. oktober 2010 af naunii (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

Jeg er i tvivl om denne opgave:

Lad A,B være kvadratiske matricer af samme størrelse og antag at A+B=0. Man kan da slutte at

1. A^2= - AB

2. BA=0

3. A er singulær

Hvordan kan jeg finde ud af det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

Gang ligningen A+B = 0 med A fra venstre til A2 + AB = 0.

Er det en multi-choice opgave?


Svar #2
04. oktober 2010 af naunii (Slettet)

Ja det er det :) okay det prøver jeg lige..


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ud fra mit svar i #1 skulle det jo så være klart, hvilken af de tre muligheder, der er den rigtige.


Svar #4
04. oktober 2010 af naunii (Slettet)

Undskyld skimmede det kun hurtigt igennem før, men nu hvor jeg læser det kan jeg selvfølgelig godt se at det er 1. der er den rigtige :)


Skriv et svar til: Matricer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.