Fransk

De franske klasser?

05. oktober 2010 af MeilieB (Slettet) - Niveau: 10. klasse

DE FRANSKE SKOLEKLASSER(:

Hej,

 Er der ikke lige en der hurtigt kan skrive hvordan man forklarer at man går i 1.g?

tusind tak(:


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. oktober 2010 af JKaram (Slettet)

Je suis en primière année au lycée.

Karam


Svar #2
07. oktober 2010 af MeilieB (Slettet)

tak(:


Brugbart svar (1)

Svar #3
12. oktober 2010 af Vesteur (Slettet)

Mere brugt er nok: "Je suis en seconde".

På fransk tæller man årgang omvendt, så

3. G = terminale

2. G = primarie

1. G = seconde

/Christian


Svar #4
14. oktober 2010 af MeilieB (Slettet)

tak der var lige det jeg skulle bruge


Skriv et svar til: De franske klasser?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.