Matematik

Finde x-værdi og t-værdi

05. oktober 2010 af Katru (Slettet) - Niveau: 10. klasse

 En mobilabonnent sender x sms’er og har t minutters samtaler i en periode. Regningsbeløbet B (kr.) for perioden beregnes efter formlen
B=0,30⋅x+0,70⋅t

Hvad koster det at sende en sms? Hvad er minutprisen for samtaler?

Hvordan skal jeg gøre? Skal jeg sætte tal ind? Evt. nogle, som kunne lave den, og forklare hvad I har gjort?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2010 af Matkaj

Prøv at beregne hvad det koster for x=1 sms og t=0 minutters samtale og bagefter for x=0 sms og t=1 min samtale!


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

Se på, hvad konstanterne i udtrykket for B betyder. Indsæt for eksempel x=1 og t=0 , og derefter x=0 og t=1 .


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. februar 2011 af Ni007 (Slettet)

 HJÆÆÆÆLP!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeg forståe det heller ikke !!!!! :O


Skriv et svar til: Finde x-værdi og t-værdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.