Matematik

Matricer

06. oktober 2010 af KapperB (Slettet)

Hej allesammen

Jeg sidder med en opgave om matricer, men jeg er bange for at jeg er kommet til at forenkle den så jeg 'snyder' og ikke får det rigtige resultat, så ville være glad hvis der var nogen som gad kigge på den?

Vedhæftet fil: Opgave 15.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2010 af peter lind

Det er altså ret ulæsligt.

Hvis du med den sidste linje mener, at determinanten, efter at du har erstattet 3 søjle med højre side, bliver -6 så bliver y=6/8. Under alle omstændigheder er -68 = -34 åbenlyst forkert


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. oktober 2010 af 2007xMVK (Slettet)

 du skal bruge komplementer til at regne den ud.... 


Svar #3
06. oktober 2010 af KapperB (Slettet)

#1
 

Det er altså ret ulæsligt.

Hvis du med den sidste linje mener, at determinanten, efter at du har erstattet 3 søjle med højre side, bliver -6 så bliver y=6/8. Under alle omstændigheder er -68 = -34 åbenlyst forkert

Der står -6/8 = -3/4, jeg ved ikke hvorfor du ikke kan læse den. Og ja der står at determinanten efter at tredje søjle er erstattet med højre side bliver -6. Jeg kan måske lægge den ud i et andet format hvis det hjælper til at folk så kan læse den? 


Skriv et svar til: Matricer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.