Matematik

Hjælp

06. oktober 2010 af musser7 (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg skal finde nulpunktet for dette:

f(x) =3x4 - 8x3 + 6x2


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

Sæt x2 udenfor som en fælles faktor og benyt så nulreglen for et produkt i ligningen f(x) = 0 .


Svar #2
06. oktober 2010 af musser7 (Slettet)

hvordan sætter jeg den så op, så jeg kan beregne den?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

3x4 - 8x3 + 6x2 = 0 , hvoraf

x2(3x2 -8x +6) = 0 .

Brug nu nulreglen til at løse ligningen.


Svar #4
06. oktober 2010 af musser7 (Slettet)

Tusind tak :)


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.