Matematik

Hjælp :(

10. oktober 2010 af IraQiiia (Slettet) - Niveau: B-niveau

sidder liii fast i en opgave håber nogen kan hjælpe

opg 1) funktionerne f og g har forskrifterne f(x)=ax+b og g(x)=bx+a. grafen for g går gennem punkterne A(-1,5) og B(2,1). tegn  grafen.

opg 2) funktionen f har forskriften f(x)=3x+b. bestem b, så grafen går gennem punktet (-2,-3). funktionen g har forskriften

g(x)=(a - 2)x+a+3. bestem a, så punktet (a,3) ligger på grafen.


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2010 af peter lind

opg 1) Afsæt A og B på en graf og tegn en ret linje gennem dem.

Opg 2)  Løs ligningerne f(-2) = -3 og g(a) = 3


Skriv et svar til: Hjælp :(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.