Matematik

hjælp?

12. oktober 2010 af candycoot (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hurtigt spørgsmål

hvad bliver -2+-3= ?

er det ikke noget med at det bliver til gange eller hvad?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. oktober 2010 af mathon

                   -2 + (-3) = -2 - 3 = -5


Svar #2
12. oktober 2010 af candycoot (Slettet)

ok forstår det godt. tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. oktober 2010 af KK_88 (Slettet)

Hej Candycoot,

Du blander nogle regneregler sammen.

(-2) + (-3) = - 5

Go' studielyst.


Svar #4
12. oktober 2010 af candycoot (Slettet)

tak:)


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. november 2010 af lohosoaom (Slettet)

du tænkte vel på at - * - = + :)


Skriv et svar til: hjælp?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.