Matematik

regression.

16. oktober 2010 af Wolfgang9 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Har en tabel

År                        1999 -  2000 - 2001 - 2002 - 2003 - 2004 - 2005 - 2006
Solenergi (MW)   7 - 11,7 - 15,6 - 22,6 - 32,8 - 49,4 - 68,9 - 116,4

Hvor sammenhængen skrives:

P=P0*at

hvor jeg skulle benytte mig af tabellens data til at bestemme P0 og a. Jeg omregnede naturligvis årene fra 0-7 i stedet for at bruge årstallene og ved regression fik jeg følgende forskrift:

7,2605e0,3854x

Men hvad er så P0 og a?


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

P0 = 7,2605 og a = e0,3854 = 1,4702


Svar #2
16. oktober 2010 af Wolfgang9 (Slettet)

Tak skal du have :-)


Skriv et svar til: regression.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.