Tysk

GENITIV!

18. oktober 2010 af smilme (Slettet)

Jeg har oversættet følgende sætninger til tysk men jeg er ikke helt sikker på om det er rigtig. Vil I ikke lige se på det.

1: Mandens bil er gammel  = Das Auto des Manns ist alt.
2: Børnene er forældrenes problem = Die Kinder sind der Problem des Elterns.
3: De giver pigens bror en bog = Sie geben der Bruder des Mädchen ein Buch.
4: Drengen henter moderens taske = Der Junge holt die Tasche der Mutter.
5: Alle kender klassens lærere = Alle kennen die Lehre der Klasse.


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. oktober 2010 af Stygotius (Slettet)

1: Mandens bil er gammel = Das Auto des Mannes ist alt.
2: Børnene er forældrenes problem = Die Kinder sind (der) das Problem des Elterns.
3: De giver pigens bror en bog = Sie geben der Bruder des Mädchen__   ein Buch.
4: Drengen henter moderens taske = Der Junge holt die Tasche der Mutter.  OK
5: Alle kender klassens lærere = Alle kennen die Lehre___    der Klasse.

Kig en ekstra gang på den bestemte artikel og på brugen af kasus.


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. oktober 2010 af Stygotius (Slettet)

 Meningen var at vise det forkerte med fed skrift.


Svar #3
23. oktober 2010 af smilme (Slettet)

ja, jeg har forstået det

tak for hjælpen :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. oktober 2010 af Stygotius (Slettet)

 Hvis jeg var dig, ville jeg skynde mig at lære den bestemte artikel udenad !!


Svar #5
23. oktober 2010 af smilme (Slettet)

ja det er rigtig nok, men jeg ved virkelig ikke hvordan jeg skal gøre det. altså jeg har prøvede at lære det udenad men så glemmer jeg det igen efter et stykke tid.


Brugbart svar (0)

Svar #6
23. oktober 2010 af Stygotius (Slettet)

 Prøv at lave en masse sætninger med forskellige former af den bestemte artikel, dvs. forskellige kasus.


Brugbart svar (0)

Svar #7
27. november 2010 af DanielaWeiss (Slettet)

Take it from somebody who knows - a German!

Die Kinder sind das Problem der Eltern.

Sie geben dem Bruder des Mädchens ein Buch.

Alle kennen die Lehrer der Klasse.


Brugbart svar (0)

Svar #8
27. november 2010 af Stygotius (Slettet)

 Nur einem oder einer die richtige Lösung zu zeigen hilft wohl niemand.

Es wäre besser, wenn sie selbst  den Mechanismus des deutschen Genitivs  lernen könnte, -oder überhaupt wie die deutschen Fälle funktionieren,.


Skriv et svar til: GENITIV!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.