Matematik

Division med decimaltal

20. oktober 2010 af Samix (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvordan kan jeg dividere 55 med 3,14?, og derefter dividere facit med 2?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2010 af mette48 (Slettet)

55 : 3,14 : 2 = 55 : 2 : 3,14 = 27,5 : 3,14 =2750 : 314


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. oktober 2010 af mathon

55 : 3,14 = 55 : (314/100) = 55 · (100/314) = 55 ·100 : 314


Skriv et svar til: Division med decimaltal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.