Matematik

Renteformlen

25. oktober 2010 af gym8260 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej :D

Jeg har et spørgsmål om rentefolmen, som er at hvordan man kan isolere Ko (Fomlen hedder Kn = Ko * (1+r) i "n" oppe efter parentes.

Tak :D


Brugbart svar (3)

Svar #1
25. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

Således

K0 = Kn/(1+r)n = Kn·(1+r)-n


Svar #2
25. oktober 2010 af gym8260 (Slettet)

Taaak :D

Hvordan kan man så isolere r og n?


Brugbart svar (1)

Svar #3
25. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

r = (Kn/K0)1/n -1

n = log(Kn/K0)/log(1+r)


Svar #4
25. oktober 2010 af gym8260 (Slettet)

Taaaak for det :D


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. juni 2014 af kattie002 (Slettet)

HER :)

har vedhæftede et billede :)

MEGA GODT

Vedhæftet fil:kap.png

Skriv et svar til: Renteformlen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.