Matematik

x2=x1+h

31. oktober 2010 af asdfgqwert (Slettet)

 Benyt formlen for a til at vise, at hvis x2=x1-h, da vokser y med a*h. Hvad er h? Altså definitionen på det. Ligesom  a er hældningskoefficient.


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2010 af mette48 (Slettet)

a=(y2-y1)/(x2-x1)

tilvæksten i x kaldes h

x2=x1+h

a=(y2-y1)/(x1+h-x1)

a=(y2-y1)/h                   ganger med h på begge sider

ah=(y2-y2) som er tilvæksten i y


Svar #2
31. oktober 2010 af asdfgqwert (Slettet)

 Mange tak


Skriv et svar til: x2=x1+h

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.