Matematik

HJÆLP

01. november 2010 af Px (Slettet)

 skal regne denne ligning ud og kan ikke få den til at gå op HELP ME !

x^2+2x-3 = 0 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2010 af multi376 (Slettet)

 det er jo en andengradsligning hvor a = 1, b = 2 og c =-3

også skal du bare bruge denne formel

x = -b+-kvardratrod(b^2-4ac)/2a


Svar #2
01. november 2010 af Px (Slettet)

 tusind tak ! :D 


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. november 2010 af maria1901 (Slettet)

uha det er netop det jeg ikke kan..... :(  bare jeg kune lærer det


Skriv et svar til: HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.