Matematik
planintegral???
min opgave lyder:
lav en skitse af mængden D={(x,y)| 0≤y≤2, 1-y≤x≤1}
hvordan skitser jeg denne ?
udregn planintegralet af x2y over D som et itereret integral med integrationen over x inderst.
dette har jeg fået til 4/5
opskriv dernæst den samme mængde D og udregn det samme planintegral, nu med integrationen over x yderst
dette får jeg til (2/3)-(2/3)(1-y)^3 men det virker forkert hvordan gør jeg så?
Svar #1
01. november 2010 af kieslich (Slettet)
1. ∫02 ∫1-y1 x2y dx dy = 4/5
2. ∫-11∫-x+12 x2y dy dx = 4/5
Svar #2
01. november 2010 af Lulluu23 (Slettet)
hvordan får du intervallerne til at være y= -1..1 og x= -x+1 .. 2 ?
Svar #3
01. november 2010 af kieslich (Slettet)
1-y ≤ x <=> -y ≤ x - 1 <=> y ≥ 1-x så når x går fra -1 til 1 går y fra 1-x til 2.
Skriv et svar til: planintegral???
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
