Matematik
Sandsynlighedsregning
13. april 2005 af
nå nå.... (Slettet)
Er der nogen der kan hjælpe mig med denne opgave... for er lidt lost:
En speciel mønt er lavet, så sandsynligheden for plat er 0,4 og sandsynligheden for krone er 0,6. Et eksperiment består i at kaste 25 gange med denne mønt.
a) Beregn sandsynligheden for, at der kommer plat højest 12 gange.
b) Beregn sandsynligheden for, at der kommer krone netop 15 gange.
En speciel mønt er lavet, så sandsynligheden for plat er 0,4 og sandsynligheden for krone er 0,6. Et eksperiment består i at kaste 25 gange med denne mønt.
a) Beregn sandsynligheden for, at der kommer plat højest 12 gange.
b) Beregn sandsynligheden for, at der kommer krone netop 15 gange.
Svar #3
13. april 2005 af nå nå.... (Slettet)
kan det passe, at A = 84,6%
og at B = 16,1%
På forhånd tak...
og at B = 16,1%
På forhånd tak...
Svar #4
13. april 2005 af nå nå.... (Slettet)
kan det passe, at A = 84,6%
og at B = 16,1%
På forhånd tak...
og at B = 16,1%
På forhånd tak...
Skriv et svar til: Sandsynlighedsregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
