Tysk

Oversættelse

02. november 2010 af Christiiie (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Jeg man sige:

"Die Schule ist nicht die Gründe, warum sie abgehauen". ???? 

Eller skal man skrive:

"Die Schule ist nicht die Gründe zu, warum sie abgehauen". ???


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2010 af Tyskfødt (Slettet)

Die Schule ist nicht die Gründe zu, warum sie abgehauen". ???

Die Schule ist nicht der Grund (= ental), warum sie (=hun) abgehauen ist eller warum sie (=de) abgehauen sind.


Skriv et svar til: Oversættelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.