Matematik

Potensregning

03. november 2010 af xlb (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er det rigtigt regnet ud at: 

3^2 * 3^-9 = 1/3^7

????

/ = brøkstreg


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

Ja, det er rigtigt.


Svar #2
03. november 2010 af xlb (Slettet)

Super, mange tak.. :-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. november 2010 af Euroman28

Det er jo fordi hvis du har a^n * a^m = a^(n+m) 

- - -

Der er Matematik i alt.


Skriv et svar til: Potensregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.