Engelsk
Kort oversættelse..
14. april 2005 af
Seba@ (Slettet)
hej ville lige høre om der var nogle der ville hjælpe...
Forældrene lægger ikke skjul på, at det eneste formal med at få et barn til, var at skaffe en donor til Lisa. Det har medført en debat om det etisk forsvarlige i at sætte børn i verden med det formal at bruge dem som reservedele til andre? Mange mener, at det er en krænkelse af individets rettigheder. Andre hævder, at der er sat børn i verden med ringere begrundelse end den at kunne redde et andet menneske..
The parents make no secret of that the only purpose with getting another child, was to obtain a donor to Lisa. That have started a discussion about it is ethical justifiable, to give birth to a child, with the purpose to use them as spare part to other people? Many people think that it is a violation of the individual rights. Other claims that children have get birth with poorer reasons than saving other human beings.
Forældrene lægger ikke skjul på, at det eneste formal med at få et barn til, var at skaffe en donor til Lisa. Det har medført en debat om det etisk forsvarlige i at sætte børn i verden med det formal at bruge dem som reservedele til andre? Mange mener, at det er en krænkelse af individets rettigheder. Andre hævder, at der er sat børn i verden med ringere begrundelse end den at kunne redde et andet menneske..
The parents make no secret of that the only purpose with getting another child, was to obtain a donor to Lisa. That have started a discussion about it is ethical justifiable, to give birth to a child, with the purpose to use them as spare part to other people? Many people think that it is a violation of the individual rights. Other claims that children have get birth with poorer reasons than saving other human beings.
Svar #2
15. april 2005 af Fingersen (Slettet)
The parents make no secret of (the fact) that (getting a donor for Lisa was) the only purpose /with/(of) getting another child/, was to obtain a donor to Lisa/.
Th/a/(is)/t/ ha/ve/(s) started a /discussion about/(debate on) /it is/(the) ethical(ly) justifiable/, to/(in) giv/e/(ing) birth to /a/ child(ren)/, with the purpose/(in order) to use them as spare part(s) /to/(for) other(s) /people/?
Many people think that it is a (human's) (rights) violation /of the individual rights/.
Other(s) claim/s/ that children have /get/(been put into the world) /birth/ with /poorer/(worse intensions) /reasons/ than (to) sav/ing/(e) (an)other human being/s/.
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
Th/a/(is)/t/ ha/ve/(s) started a /discussion about/(debate on) /it is/(the) ethical(ly) justifiable/, to/(in) giv/e/(ing) birth to /a/ child(ren)/, with the purpose/(in order) to use them as spare part(s) /to/(for) other(s) /people/?
Many people think that it is a (human's) (rights) violation /of the individual rights/.
Other(s) claim/s/ that children have /get/(been put into the world) /birth/ with /poorer/(worse intensions) /reasons/ than (to) sav/ing/(e) (an)other human being/s/.
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
Svar #3
15. april 2005 af Fingersen (Slettet)
ændre human's rights viloations tilbage til dit eget. Det lyder sgu bedre.
Skriv et svar til: Kort oversættelse..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
