Matematik

Nødsituation i mat!

09. november 2010 af came (Slettet) - Niveau: B-niveau

f(x)= 3x -1/x

a) bestem f´(x)

b) bestem ∫f(x)d(x)

Jeg har virkelig svært ved det. Det haster!


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2010 af mette48 (Slettet)

Hvornår slutter prøven?


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. november 2010 af Krabasken (Slettet)

f(x) = 3x^1 - (x^-1)

Diff.-regel : a*(x^n) ' = a * n * x^(n-1)

Integr.-regel : ∫a * (x^n)dx = a * [x^(n+1) ] / (n+1) + k

Giv dig tid og tænk over tingene . . .

Matematik må aldrig haste ;-)
 


Skriv et svar til: Nødsituation i mat!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.