Matematik

Ligningsløsning

10. november 2010 af jhljelle (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej venner,

Håber der sidder en derude der kan hjælpe mig med følgende ligning:

0 = 4 * √x - x + 1

På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2010 af NejTilSvampe

 træk -x+1 fra på begge sider

x - 1 = 4√x 

sæt begge sider i anden.

(x-1)^2 = 4^2 * x

x^2 + 1^2 - 2*1*x = 16x


Svar #2
10. november 2010 af jhljelle (Slettet)

Der takkes mange gange, især for forklaringerne :)


Skriv et svar til: Ligningsløsning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.