Matematik

HASTER

10. november 2010 af kalokdk (Slettet)

 http://peecee.dk/upload/view/103130

se venligst dette link :)

Sidder med den sidste opgave i min aflevering

og denne opgave, kan jeg ikke løse !

hjælp mig :(


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2010 af NejTilSvampe

 a) bestem f(2) - f(-1)

og brug så tangentligningen

y = h(1)(x-1) + g(1)     da h(x) = g'(x) = f''(x)


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. november 2010 af Lukka (Slettet)

∫ = G(-1) - G(2) = f(2) - f(-1) ...gør selv resten

 Ligningen er

y= g'(1)(x-1) + g(1) = h(1)(x-1) + g(1) = 6(x-1)+3=...


Skriv et svar til: HASTER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.