Dansk

Vi er nogle stykker

11. november 2010 af AnneSofieh (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej er der nogen som har læst og analyeret digtet "vi er nogle stykker" af Klavs Bondebjerg? jeg skal nemlig anlysere det, men ved ikke rigtig hvordan jeg skal starte.har brug for gode råd....

Tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2010 af natasjah (Slettet)

du kunne starte ud med at finde en digt-analyse og kikke den igennem og derefter KUN skrive de ting ned der sker i din digt analyse af historien .

f-e- hvis der ikke er ende rim i digtet så skal du ikke skrive det ind i din analyse


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. november 2010 af Stygotius (Slettet)

"starte ud "  =  "begynde

"ende  rim "  =  "enderim"

"digt-analyse / digt analyse "  =  "digtanalyse"

"kikke "  =  kigge"

"f -e - "  =  f.eks. / fx.
 


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. november 2010 af backus (Slettet)

Se analysemodel til digt her. Den kan måske hjælpe dig med at komme i gang.


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. november 2010 af Stygotius (Slettet)

 Glem ikke at analyse og fortolkning er to forskellige ting.


Skriv et svar til: Vi er nogle stykker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.