Spansk

Små 60 ord på spansk om en nærefremtidshandling

14. november 2010 af karanjit (Slettet) - Niveau: A-niveau

Det her er de 60 ord ca. jeg har skrevet, som beskriver hvad der sker med Mariachi i den nærefremtid. 

Dansk:

Mariachi forlader byen, eftersom der ikke er mere tilbage for ham at lave i byen. Han kører ned til Leon, og finder en lille bar som gerne vil have at han spiller for dem selvom han har fået skudt sin hånd og knapt nok kan spille. Han bliver kendt som " Den en håndede Mariachi" og bliver i Leon

Spansk: 

Mariachi abandona la ciudad, porque no hay más que le quedaba por hace en la ciudad. Él hace bajar a León en su moto y se encuentra un pequeño bar que quiere que juegue para ellos a pesar de que se ha disparado su mano y apenas puede jugar. Él se conoce como el "Mariachi con una sola mano" y es en León

har prøvet at "bøje" dem som jeg mente skulle bøjes rigtigt self, (mener jeg) 

tak på forhånd. 


Brugbart svar (2)

Svar #1
15. november 2010 af jbmm (Slettet)

Mariachi abandona la ciudad, porque no hay más que le quedaba por hace (hacer para él) en la ciudad. Él hace bajar (Va) a León en su moto y se encuentra un pequeño bar (eller efterstillet: pequeño) que quiere que juegue (toque) para ellos a pesar de que se (le) ha disparado su (la) mano y apenas puede jugar (tocar). Él se conoce como el "Mariachi con una sola mano" y es (queda) en León

køre/gå ned/hen til = ir a
encontrar = møde/finde
encontrarse = mødes/træffes
spille = tocar (musik/musikinstrument (-c- ændres til -qu- foran -e/i)); jugar = spille fodbold/kort etc.
blive/forblive = quedar


Svar #2
15. november 2010 af karanjit (Slettet)

 Tusind tak for hjælpen 


Skriv et svar til: Små 60 ord på spansk om en nærefremtidshandling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.