Matematik
matematikopg
17. april 2005 af
cs (Slettet)
hej vil hører om der er nogen der lige kan hjælpe med denne opg.
en linje l: (x,y,z)=(2,6,4)+t(4,-3,-1)
har et skæringspunkt Q med kuglen
k: (x-2)^2+(y-3)^2+z^2=25
beregn koordinatsættet, vil høre om der er nogen der kan hjælpe ved godt hvad jeg skal gøre men begår åbenbart en regnefejl et eller andet sted, idet jeg får 15t=0
en linje l: (x,y,z)=(2,6,4)+t(4,-3,-1)
har et skæringspunkt Q med kuglen
k: (x-2)^2+(y-3)^2+z^2=25
beregn koordinatsættet, vil høre om der er nogen der kan hjælpe ved godt hvad jeg skal gøre men begår åbenbart en regnefejl et eller andet sted, idet jeg får 15t=0
Svar #1
17. april 2005 af turkishrose (Slettet)
hvordan er du kommet frem til 15t=0.. vil du ik lige skrive..
Svar #2
17. april 2005 af cs (Slettet)
jamen det er forkert udregning
jeg forsøgte at sætte l ind i m.
dvs.
((4t+2)-2)^2+((-3t+2)-3)^2+(-t+2)^2=25
men så er det jeg må have regnet forkert.
jeg forsøgte at sætte l ind i m.
dvs.
((4t+2)-2)^2+((-3t+2)-3)^2+(-t+2)^2=25
men så er det jeg må have regnet forkert.
Skriv et svar til: matematikopg
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
