Matematik

Ubestemte integraler

17. april 2005 af Miss88 (Slettet)
angiv følgende ubestemte integraler:

b) $(integralet) x ln (x^2) dx = 0,5x^2*x*ln(x^2)-2x

er dette rigtigt?

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. april 2005 af Duffy

Næh!

S(x*ln(x^2)) dx =

1/2*x^2*ln(x^2)-1/2*x^2 + k



Duffy

Svar #2
17. april 2005 af Miss88 (Slettet)

hvorfor minus 1/2x^2??

Brugbart svar (0)

Svar #3
17. april 2005 af Duffy

Fordi:

Sln(x)dx = x ln(x) - x (+k)


Duffy


Skriv et svar til: Ubestemte integraler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.