Idræt

Sundhed

17. november 2010 af assmus (Slettet)

Hej alle sammen.
Jeg skal skrive SRP i fagene samfundsfag og idræt. Jeg har valgt et emne der hedder sundhed og idræt, hvilket selvfølgelig er et meget stort emne, så jeg har valgt nogle ting jeg vil fokusere på. Jeg vil gå ind og se på hvordan man kan undgå disse sundhedsproblemer, som der er stigende, ved primært at kigge på om arbejdspladserne/folkeskolerne kunne gøre ved det. Derudover har jeg valgt at kigge på hvilken rolle socialgrupperne spiller inden for dette emne og selvfølgelig kigge på se på de økonomiske forlemper og ulemper ved bekæmpelse af sundhedssygdomme osv.

Jeg ville være meget taknemmelig, hvis i kunne henvise mig til nogle bøger, hvor jeg kunne få noget viden inden for dette (Jeg vil selvfølgelig også gerne se hjemmesider, men foretrækker nu bøger, da lærerne ofte har en kærlighed til bøger)


Mange tak på forhånd :-)
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. november 2010 af JJ-cool (Slettet)

Frem for alt skal du få fat i bogen Kroppen i tykt og Tyndt - en fremragende bog om også en samfundsvidenskabelig tilgang til emnet.
 

Bøger er nu engang - og tro mig - den mest grundige og fagligt pålidelige kilde til viden - sorry fra en dinosaur som mig - den tid du skal bruge på nytteløs jagt på nettet for at finde noget fagligt anvendeligt var bedre brugt på læsning - tro mig -  jeg taler af erfaring fra mange censurerede studieretningsprojekter


Skriv et svar til: Sundhed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.