Idræt

hjælp

17. november 2010 af Skønnetøs (Slettet)

hjælp til disse spg..

i) Skriv her kort hvordan årekalkning opstår, herunder årsager.

g) Regn ud fra tallene i figur 2 i henholdsvis hvile og arbejde (løbetur) ud, hvor meget hjertet pumper ud pr. min.= minutvolumen, dels hos den utrænede og den trænede. Diskuter tallene og den betydning, det har for kroppen.

Det er tallene for hvile , utrænet = 5625 ml løber= 5250 ml

tallene for arbejde: utrænet = 21450 ml løber= 30855 ml


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.