Matematik

Hjælp :((((

18. november 2010 af Eksamen12 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej jeg har lige brug for hjælp til matematik. Der står tegn et koordinatsystem med enheden 1 cm indtegn punkterne

A = (2,-1)

B=(5,-1)  og C=(5,-6)


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

Indtegn det punkt i koordinatsystemet, hvis x-koordinat er 2 og hvis y-koordinat er -1 .


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. november 2010 af ahmadelkassem (Slettet)

 det vil sige at f,eks A= (2, -1) skal beregnes med 1 cm på papir. eks

så har du 2, så skal du gå 2 frem ved beregning af din lineal at du skal gå 2 cm frem, -1 betyder så du skal gå -1 cm ned 

husk at 2 svare til at du går 2 cm på x aksen også går du ned med -1 på y aksen, så har du dit punkt

håber det hjalp


Svar #3
18. november 2010 af Eksamen12 (Slettet)

Jo tak for hjælpen :D


Skriv et svar til: Hjælp :((((

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.