Matematik

Notation

20. november 2010 af hihihej (Slettet)

http://i54.tinypic.com/52e42h.jpg

Kan i forstå denne notation? Er den skrevet rigtig op? Og hvis ikke, hvad kan jeg gøre for at forbedre den? Det er vigtigt, at c-1 og c står i en parentes!


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2010 af PeterValberg

 Jeg kunne godt tænke mig at vide i hvilken sammenhæng det vedhæftede udtryk indgår?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
20. november 2010 af hihihej (Slettet)

Det er noget lineær algebra :) Jeg har fået en opgave, hvor jeg skal forklare en sammenhæng. Kan godt se sammenhængen, jeg er blot urolig for om, man godt kan regne ud, hvad der skal stå der hvor .... er.


Svar #3
20. november 2010 af hihihej (Slettet)

Men jeg kan se, at jeg mangler to streger under A'et. Så det er rettet.


Svar #4
21. november 2010 af hihihej (Slettet)

Slet ingen? :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. november 2010 af Krabasken (Slettet)

(CD/C)^n = D^n <--|--> (CDCD/CC)^(n/2) = (D^2)^(n/2) = D^n

De to udtryk ser ud til at give samme resultat

Q.E.D.


Skriv et svar til: Notation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.