Matematik

Maple

22. november 2010 af LouiseVang (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej, jeg sidder her med en aflevering, som SKAL laves på maple14, og har 2 opgaver jeg indtil videre ikke ved hvordan man skal løse der inde:

 

Opgave 4</o:p>

<span style="mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast">Løs uligheden med hensyn til x:</o:p>

<span style="mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast">½x + 2 ≥ 3x – 3

Opgave 5</o:p>

Løs ligningen med hensyn til x:

(x-3)(x+4)=0


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2010 af Futtexb (Slettet)

 Opgave 5:

Du skal bruge funktionen solve().

Det kommer til at se således ud:

solve((x-3)(x+4)=0,x)


Svar #2
22. november 2010 af LouiseVang (Slettet)

 Tak for hjælpen, men er desværre stødt på endnu 2 opgaver jeg ikke kan:

Opgave 11
For hver af nedenstående 4 ligninger skal samtlige løsninger angives på en velvalgt tegning (en tegning for hver ligning)
Cos(v)=0,7
Sin (v)= -½
Tan(v)=3
Tan(v)=-4

Opgave 7
Løs ligningssystemet med hensyn til x og y ved sædvanlig opstilling og angiv metoden inden du går i gang:
X – 2y=-4 og 3x-y=3
Lav en kontrol af dit svar.
 


Skriv et svar til: Maple

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.