Matematik

funktioner2

23. november 2010 af Smulan (Slettet) - Niveau: A-niveau

f(x)=e2x+x ska beräknas för f´(x)

jag har fått fram att

f´(x)=2*e2x+3x2

f´(-2)=2*e-4+3*-22

f´(-2)=2*0.018+3*-4

är det fel räknat? blir det 0.036-12 sedan eller 0.036+(-12)


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. november 2010 af mathon

               f ´(-2) = 2·e-4 + 3·(-2)2  =  2·e-4 + 12


Skriv et svar til: funktioner2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.