Matematik

afvigelse i procent

23. november 2010 af studerende20 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej med jer.. har lidt svært ved at afkode, hvad jeg skal i denne opgave..

Aktiviteten A(t) er ved bestemt ved : A(t) =A(0l) *( e^- 0,1155) *t
A(nul) er aktiviteten ved undersøgelsens start og t er antal timer efter undersøgelsens start

d) Hvor mange procent aftager aktiviteten pr. time ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2010 af PeterValberg

 jeg går ud fra at der står:

dermed er

hvor a indgår i forskriften som:    A(t) = A0·at

udregn e-0,1155   (0,891)

forskriften kunne således have været skrevet som:     A(t) = A0·0,891t

hvilket betyder at aktiviteten aftager (1-a)·100% = (1 - 0,891)·100% = 10,9% (pr. time)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
23. november 2010 af studerende20 (Slettet)

Tak for en god forklaring :- )


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. november 2010 af PeterValberg

 det var så lidt, skulle det være en anden gang :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: afvigelse i procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.