Matematik

Lost

24. november 2010 af nonoo (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg har brugt ca.en time for at løse denne opgave men jeg kunne slet ik få den rigtig resultat  :s

Trekant ACD.

D=128 grader

b=205,89

a=84

Hvor mange grader har vinkel A

Derefter skal jeg bestem arealet af trekanten


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2010 af mathon

                         ...hvad er b i ΔACD ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. november 2010 af badooo (Slettet)

b? "Trekant ACD" , hvad er længden b?


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. november 2010 af klimasven (Slettet)

 Prøv at sætte ind i http://www.cossincalc.com


Svar #4
24. november 2010 af nonoo (Slettet)

Sorry jeg mener at...d=205,89


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. november 2010 af klimasven (Slettet)

sin(A)/84=sin(128)/205,89

Gang på begge sider med 84.

For at finde A skal du sige Sinus i minus første til 84*sin(128)/205,89

Dvs A=18.75 grader.


Skriv et svar til: Lost

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.