Matematik

masse beregning

25. november 2010 af Kristina0 (Slettet)

En jerns densitet er på 7,87g/cm^3

beregn massen af jernet, hvs rumfang er 0,50 m^3

formlen for masse beregning er m=P*V

p=densitet


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2010 af pensionist (Slettet)

Inden du indsætter i formlen skal dimensionerne passe sammen.

1 gram = 0,001 kg = 10-3 kg

1 cm3 = 0,01^3 m3 = 10-6 m3

p = 7,87*10-3 / 10-6  kg / m3 = 7,87 * 103  kg / m3 = 7870 kg / m3

Når du så indsætter i formlen får du masse = 7870 kg / m3 * 0,50 m3 = 7870 * 0,50 kg da m3 / m3 = 1


Svar #2
25. november 2010 af Kristina0 (Slettet)

ja mn det har jeg også prøvet men formlen siger at det giver 3935kg


Svar #3
25. november 2010 af Kristina0 (Slettet)

undskyld det er rigtig har fundet ud af det mange tak :)


Skriv et svar til: masse beregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.